http://www.asos.com on englanninkielinen sivusto, jossa hinnat ovat dollareina, mutta vaatteet maksetaan luottokortilla eli eurot käyvät. Vaatteet ovat hienoja, mutta kalliita. Sivuston vaatteet ovat samantyylisiä kuin julkkisten vaatteet ja sivulta voit löytää samanlaisia vaatteita kuin suosikkijulkkiksellasi. Sivulla on laukkuja, mekkoja, farkkuja, korviksia ja asusteita.
Itse voisin tilata sivulta vaatteita.
Jonna
 
http://nelly.com/; Suomenkielinen sivusto, vaatteet ovat merkkivaatteita, esim. Vilaa ja Sveaa. Hinnat vaihtelevat tuotteen mukaan. Sivulta tilatessa maksetaan maksukortilla tai laskulla. Nelly.comista löydät mekkoja, farkkuja, paitoja, rantamuotia, kauneuteen liittyviä tuotteita ja kaikkea muuta. Nellyn vaatteet ovat sellaisia joista itse pidän paljon.
Jonna
 
http://www.halens.fi/   : Halensista voit tilata hääpukuja, rantavaatteita, naisten, lasten ja miesten vaatteita. Halensista löydät myös kodinsisustustuotteita. Sivusto on suomenkielinen. Hinnat ovat euroina ja sivuilta voit tilata vaatteita, kun olet rekisteröitynyt Halensin asiakkaaksi.
Halensissa ei ole sellaisea vaatteita, joita itse käyttäisin. Mutta sivusto oli silti hyvä.
Jonna
 
http://www.nextdirect.com/fi/en on englanninkielinen sivusto, mutta siellä voit vaihtaa maksutavan dollareista euroiksi. Sivulla on vaatteita naisille, miehille, lapsille ja pienille vauvoille. Voisin tilata sivuilta vaatteita, sillä ne ovat hienoja.
Jonna
 
http://www.newlook.co.uk/navigation/homepage.aspx on englantilainen nettikauppa. Siellä myydään vaatteita naisille, miehille, teineille ja lapsille. Hintataso on ihan normaali ja alennetut tuotteet voi saada erittäinkin halvalla. Sivustolla on paljon hienoja vaatteita, joita voisin itse tilata.
Nora
 
www.pixiemarket.com on sivusto, jossa on kalliiseen maakuun muodikkaita vaatteita.
Niitit, nahka, haaremihousut, kynähameet, revityt farkut ja paidat, kiiltonahka, korkkarit… kaikki ajankohtaisesta muodista. Tilaaminen käy vähän vaikean kautta, koska sivuille pitää rekisteröityä ennen tilaamista.Itse rakastuin Pixiemarketin vaatteisiin heti, ja joululahjarahat taitavatkin kulua tämän nettikaupan vaatteisiin..
Oona