Sykkeen haastattelussa käväisi bändi nimeltään The Fallacy. Rumpali Nina ja kosketinsoittaja Aino kertoivat kokoonpanostaan.
 
The Fallacy sai alkunsa viidennellä luokalla, kun Aino, joka soittaa koskettimia, Nina, joka soittaa rumpuja ja Satu, joka on yhtyeen basisti, kiinnostuivat bänditoiminnasta. Selmu (Seinäjoen elävän musiikin yhdistys) järjesti bänditoimintaa tytöille, koska Seinäjoella sitä on niin vähän. Yläasteella kuvioihin tuli kitaristi Vilhelmiina ja laulaja Mirella. Bändin nimen keksi kitaristi Vilhelmiina. Yhteistyö sujuu, kunhan kaikki pääsevät harjoituksiin, jotka pidetään Rytmikorjaamolla bändikämpässä kerran viikossa.
 
Bändi on päässyt jo Uumajaan asti harjoittelemaan, mutta kaukaisin paikka, missä he ovat olleet keikalla, on Pori. Keikkoja on ollut muutenkin ihan kiitettävästi, ainakin viime vuonna. Bändi soitti Tanskurockissa ja Rytmiksellä. Bändillä on oma biisikin ja kaksi tulossa. Ensimmäinen biisi lähti siitä, kun entinen bändiopettaja Juha Vanhanen ehdotti oman biisin tekoa. Mutta eniten he tykkäävät soittaa Musen Time is running outia.  
 
 
 
Nora ja Oona