Seinäjoella on mielestäni aika vähän mahdollisuuksia niille nuorille, jotka tykkäävät näyttelemisestä. Kurpitsateatteri-yhdistys on yksi niistä ainoista mahdollisuuksista. Yhdistys pyrkii tuomaan taiteen ja kulttuurin mahdollisimman lähelle lasten, nuorten ja perheiden arkea ja mahdollistaa jokaisen osallistumisen niiden tekemiseen. Yhdistyksen toimintaa ovat lasten ja nuorten teatteriryhmät, tapahtumat ja monet muut lasten kulttuuririennot. On hienoa, että Seinäjoella on tällainen yhdistys.

 
Itse olen ollut nyt mukana kaksi vuotta Kurpitsan nuorten näytelmäryhmässä. Tänä lukuvuonna ryhmä, johon kuulun, muuttui teatteritaiteen perusopetukseksi. Voin siis saada jossakin vaiheessa todistuksen harrastuksestani. Teemme kerran viikossa tapahtuvissa harjoituksia erilaisia improvisaatioharjoituksia, leikimme hauskoja leikkejä ja teemme joka vuosi yhden ison näytelmän. Tänä vuonna se oli nimeltään Mene leikkimään, pikku ötökkä. Useimmat ryhmät kokoontuvat Seinäjoen nuorisokeskuksen salissa. Jos olet joskus katsonut Piiri-nimistä tv-ohjelmaa, saatat kenties jo tietää, että kyseisessä rakennuksessa kummittelee. Siellä kuulemma liikkuu kuollut mies…
 
 Harrastukseni on mm. auttanut minua koulun pakollisissa esitelmissä, minua ei nimittäin jännitä enää yhtä paljon kuin ennen kuin liityin ryhmään. Suosittelen harrastustani nuorille ja vanhoille, ujoille ja äänekkäille. Et varmasti tule pettymään!
 
 
Julia