Broken damn diamonds

Opiskelijatyttö Noona pitää blogia nimeltä Broken damn diamonds. 17-vuotias Noona harrastaa tanssimista, lenkkeilyä, lukemista, musiikkia ja ennen kaikkea bloggaamista. Lukiolaistyttö kertoo lähes päivittäin päivän tapahtumista tai esittelee jotain uutta. Kuviakin löytyy blogista kiitettävästi, mikä tekee blogin lukemisesta mielenkiintoisempaa.
 
Olen tutustunut Noonaan myös blogin pitämisen ulkopuolella. Noona vaikuttaa todella iloiselta ja pirteältä tytöltä. Hän myös inspiroi minua blogin suhteen. Noonan tyyli on melko samanlainen kuin omani, joten sekin saattaa vaikuttaa asiaan. Lukisin Noonan blogia tuntikausia. Noonalta löytyy myös muutamia videopostauksia blogistaan. Tutustuin Noonan blogiin arvonnan kautta. Blogi vaikutti heti mielenkiintoiselta ja aloin lukemaan sitä.
 
Arvosanaksi antaisin Noonan blogille
 
Blogin löytää osoitteesta http://nnoonaa.blogspot.com
 
 
9.-luokkalainen Jetta kirjoittaa blogiansa nimeltään Monsterikakku. Jetan tuntien tämä blogin nimikin kuvastaa jo Jettaa. Hänellä on kaksi koiraa, joista löytyy myös rutkasti kuvia blogipostauksista.
 
Jetta on innokas bloggaaja, sillä hän kirjoittaa noin kerran päivässä. Yleensä blogissa törmää kuvarikkaisiin postauksiin. Postauksissa Jetta yleensä kertoo päivän tapahtumista.
 
Blogi on kerännyt lyhyessä ajassa paljon lukijoita. Vaikka postaukset käsittelevät melko arkipäiväisiä asioita, Jetta osaa kertoa ne mielenkiintoisella tavalla ja taiteelliset kuvat herättävät mielenkiintoa. Viimeisimmissä postauksissa Jetta on esitellyt paljon viimekesäisiä riparikuvia ja luvassa on vielä konfirmaatiokuviakin.
 
Arvosanaksi antaisin Jetan blogille 8½. Blogi on melko tuore, mutta uskon, että se menestyy hyvin!
 
Blogin löytää osoitteesta http://monsterikakku.blogspot.com
 
Tässä on Monsterikakun "leipoja" Jetta.
 


21-vuotias media-assintentiksi opiskeleva Nadja pitää blogia nimeltä Are you feeling fashionable? Bloggaaja-Nadja harrastaa valokuvausta, syömistä ja kirpputoreja. Nadja aloitti blogin kirjoittamisen kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen postaus alkoi näin: ”IIK! Tää on mun elämäni ensimmäinen blogi. En oo koskaan ennen kirjottanu tällasta, yleisön pyynnöstä pitää nyt yrittää..” Jo ensimmäiseen postaukseen Nadja keräsi upeat 12 kommenttia. Lupaava alku siis. Tällä hetkellä Nadjan blogia seuraa hurjat 1942 ihmistä.

Viimeisimmässä postauksessa Nadja on kertonut 100 asiaa itsestään. Vastaan tuli hauskojakin juttuja. Esimerkiksi tämä: ”Meillä on yhteinen tietokonepöytä ja kaikki vieraat aina nauraa meille ku datataan vierekkäin :(” Nadja kirjoittelee blogissaan paljon shoppaamisesta, mutta hän myös kierrättää paljon vaatteita. Usein Nadja on bongannut myös kirpputoreilta upean näköisiä vaatteita tai muita tavaroita. Nadja kuvaa myös usein päivän asuaan ja esittelee sen lukijoille.

 

Ihastuin heti Nadjan blogiin ja rupesin seuraamaan sitä. Postauksia ei tule ihan päivittäin, mutta Nadja kirjoittelee yleensä melko tapahtumarikkaita postauksia. Myös kuvia löytyy hyvin!


Arvosanaksi antaisin Nadjan blogille 9-. Se olisi varmaan mielestäni täydellinen, jos itse olisin samaa ikäluokkaa Nadjan kanssa.


Blogin löytää osoitteesta http://nadjastrange.blogspot.com/

 

 FRUID IN FOCUS

16-vuotias Alex kirjoittelee blogia nimeltä FRUID IN FOCUS. Alex on saanut hurjasti suosiota lyhyessä ajassa. Alex aloitti blogin pitämisen tammikuussa 2010 ja on kerännyt tähän mennessä 94 virallista lukijaa. Aiemmin Alex kirjoitteli blogiaan Irc-Galleriaan. Alex kertoo, että hän ei pidä muotiblogia, vaan tarkoituksena on kertoa omasta elämästä mahdollisimman selkeästi.
 
Alex on blogin perusteella mielestäni todella värikäs persoona ja ihanan luova. Moni saa Alexista aluksi sellaisen kuvan, että hän on vain itserakas ja kunnianhimoinen. Alex on oikeastaan todella mukava ja avoin ihminen, ja hän ottaa uudet tuttavat innolla vastaan.
 
Alexilla on myös suloinen Onni-niminen koira, josta löytyy myös kuvia blogissa.
Ensimmäisen kerran törmäsin Alexiin Irc-galleriassa. Vasta vähän aikaa sitten rupesin seuraamaan hänen blogiaan.
 
Alex kirjoittelee persoonallisella ja mielenkiintoisella tavalla. Postauksista löytyy paljon kuvia. Pääosin Alex kirjoittelee elämästään, johon kuuluu läheisesti shoppailu, kaverit, ulkonäkö, dataus, musiikki, valokuvaus ja opiskelu.
 
 
Arvosanaksi antaisin Alexin blogille . Hän on ihanan muotitietoinen nuori mies, jonka blogia on mukava lukea.
 
 
Blogi löytyy osoitteesta http://fruid-in-focus.blogspot.com/
 
 
Läbe
 
Laura -niminen 19-vuotias tyttö Porvoosta kirjoittelee blogissaan elämästään. Kiinnostuksen kohteisiin Lauralla kuuluvat vaatteet, meikkaus, hiukset ja valokuvaus. Laura kirjoittelee LÄBE-nimistä blogiaan pari kertaa viikossa. Blogi on melko tuore, sillä Läbe aloitti kirjoittamisen maaliskuussa 2010.
 
 
Ensimmäisessä postauksessa Laura kertoo asioita itsestään seuraavasti: ”Harrastan shoppailua, syömistä ja salilla käyn urheilemassa. Asun siskoni kanssa ja meillä on kolme kissaa, Elli, Noomi ja Nessi. Elli on mun oma, Noomi mun poikaystävän ja Nessi on siskoni kissa. Tykätään niistä ihan hirmusasti ja mun päivät kuluu lähinnä niiden kanssa hengailen. Mä myös käyn koulua, Porvoon Ammattioppilaitosta. Opiskelen ulkoasuntoteuttajaksi toista vuotta.”
 
Laura kirjoittelee mielestäni mukavalla ja kiinnostavalla tavalla. Uskon, että Lauran blogi menestyy, kun se saa enemmän lukijoita.
 
Arvosanaksi antaisin Lauran blogille
 
Blogi löytyy osoitteesta http://labenoname.blogspot.com/
 
 
Vaasalainen 20-vuotias Annastiina kirjoittelee blogiaan Annastiinan Tyyliavain. Nuori opiskelija kertoo jumaloivansa kaikkea kimaltavaa.
Blogissa on tiivistettynä muoti, harrastukset, ihmissuhteet, matkailu ja elämä yleensä. Nämä kaikki ovat Annastiinalle tärkeitä ja läheisiä asioita kirjoittaa.
 
Annastiina kertoo, että erilaisten blogien selailu kuuluu hänen jokapäiväiseen nettikierrokseen. Niiden lisäksi Annastiina kiertelee mielellään mm. nettivaatekaupoissa, chihuahua- ja asuntosivuilla sekä - tietysti - Facebookissa. Tällä hetkellä Annastiina ei nettailun lisäksi juuri muuta suosikkiharrastuksensa opiskelun ohella teekään, paitsi totta kai treffaa ihanaisia läheisiään ja laiskottelee suurissa määrin.
 
Annastiina on aloittanut bloggaamisen helmikuussa ja on menestyksekkäästi kerännyt jo 40 lukijaa.
 
 
Mielestäni Annastiina kirjoittelee värikkäällä ja omalla tavallaan ja blogi eroaa jollain tavalla muista blogeista. Se on helppolukuista ja kuvat ovat mielenkiintoisia lisäyksiä.
 
Antaisin arvosanaksi Annastiinan blogille
 
Blogin löytää osoitteesta http://annashtina.blogspot.com/
 
Nita