Luonnonkosmetiikan kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia ja ehtinyt kiriä jo monen kosmetiikkatuotteiden kuluttajan kylpyhuoneeseen. Tuotteita löytyy hammastahnasta saunatuoksuihin. Kaikkea on saatavilla.
 
Raaka-aineet tulevat luonnonkosmetiikkaan luonnosta, niin kuin sanasta voikin jo arvata. Allergisille ja herkkäihoisille tuotteet sopivat mainiosti, sillä niissä ei ole synteettisiä hajusteita, säilöntä – tai väriaineita. Valmistusmenetelmät ovat ympäristöystävällisiä ja tuotteet pakataan ekologisiin pakkauksiin, jotka ovat mahdollisimman biohajoavia. Ympäristöystävällisyys saakin monet vihreänkosmetiikan pauloihinsa.
 
Vihreässä kosmetiikassa ei sallita eläinkokeita, geenimanipulointia eikä säteilyttämistä. Luonnonkosmetiikka-sanan käyttäminen edellyttää kyseisen tuotteen sertifikointia ja sertifikaatin mainitsemisen pakkauksessa.
 
Luonnonkosmetiikkaa käyttävä välttyy altistumasta haitallisilta aineilta, joita monet kosmetiikkavalmisteet sisältävät. Kaikkien vaikutusta ei vielä edes tiedetä. Vihreä kosmetiikka sisältää puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka eivät tuki ihohuokosia vaan ravitsevat kasvojen herkkää ihoa.
 
Vihreiden tuotteiden ainesosien luonnolliset ominaisuudet stimuloivat ihon omaa luonnollista toimintaa, auttavat ihoa uusiutumaan ja palauttamaan tasapainon.
 
Mitä mieltä itse olen vihreistä tuotteista?
 
Itselläni on muutama luonnonkosmetiikka tuote, ja olen pitänyt niistä valtavasti! Pikku hiljaa olen ajattelut vaihtavani kaikki kosmetiikkatuotteeni vihreisiin, hyviä ja terveellisiähän ne ovat.
Toki kyseiset tuotteet saattavat olla hintavampia ja niitä on vaikea löytää kaupoista , mutta laatu on hinnan mukaista ja niin kuin aikaisemmin jo kerroin, olen tuotteista pitänyt.
Mutta halvoillakin keinoilla pääsee, sillä kylmäpuristetut rypsiöljy ja oliiviöljy ovat hyviä tuotteita.
Ne käyvät aivan hyvin niin hiuksiin tehohoidoksi kuin käsirasvaksi!
 
Tässä muutamia hyviä linkkejä:
 
 
 
 
 
Jutta