Monet nuoret lukevat varmasti blogeja. Ne ovat hauskoja ja mielenkiintoisia. Blogien avulla pääsee hetkeksi toisen ihmisen pään sisään. Niistä saa myös vinkkejä mm. ruuanlaittoon, pukeutumiseen sekä elokuvavalintoihin. Blogien kautta saa myös tietoa elämästä Suomen ulkopuolella, jos siis lukee ulkomaalaisten ihmisten blogeja.

Minkälainen on hyvä blogi? Tätä kysymystä miettivät varmasti kaikki, jotka alkavat kirjoittaa omaa blogia. Monien mielestä blogissa on pakko olla kuvia. Blogi on tylsä, jos siinä ei ole yhtäkään kuvaa. Toisaalta jos siinä ei ole mitään muuta kuin kuvia, se ei ole viihdyttävä. Tekstiäkin siis pitää olla.
 
 Itse luen tällä hetkellä blogeja, joiden kirjoittajat päivittävät sivujaan usein ja kirjoittavat omista, jokapäiväisistä tekemisistään. Ei siitäkään tietenkään ole haittaa, jos blogin pitäjä ottaa kuvia esim. tekemistään ruuista ja antaa niihin reseptit tai jos hän ottaa kuvia pukeutumisestaan.
 Seuraavaksi haluan jakaa kanssanne muutamia lempiblogejani.
 
Tätä blogia seuraan lähes päivittäin, koska kirjoittaja päivittää usein ja hänellä on kivoja kuvia. Kirjoittaja on Etelä-Suomessa asuva tyttö, joka tykkää valokuvauksesta:
 
 Tämän blogin löysin vasta vähän aikaa sitten, mutta se on osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi. Suomesta Pariisiin muuttanut tyttö kertoo elämästään uudessa ympäristössä:
 
Seuraava blogi on myös yksi suosikeistani. Kirjoittaja on tyttö, jonka blogista ei puutu mitään. Kuvia on tarpeeksi ja tekstiä on tarpeeksi. Kirjoittajalla on myös mielestäni aivan mahtava tyyli:
 
 Tätä blogia kirjoittaa kaksi tyttöä, jotka kuvaavat pääasiassa asujaan. Mutta se ei haittaa ollenkaan, koska ne ovat aivan upeita ja persoonallisia:
 
Tämän blogin kirjoittaja on tyttö, jolla on paljon asukuvia, mutta myös paljon muuta. Kaiken kruunaa hänen itse piirtämänsä aivan älyttömän hienot piirustukset:
 
Viimeisen blogin kirjoittaja on tyttö, joka opiskelee New Yorkissa, yliopistossa. Hänen tekstinsä ovat mukaansatempaavia. Tekstien perusteella ainakin minä haluaisin mennä kokemaan samoja asioita:
 
Julia